PARKEREN
Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 37,50 per nacht. Dit is te allen tijde op basis van beschikbaarheid en geldig van check-in tot check-out tijd.  

Parkeergarage de Barones is op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt € 14,00. Alternatieve parkeergarages op loopafstand van Hotel Nassau Breda zijn de Q-park aan de Markendaalseweg of Concordiastraat.

LAADPAAL
Wij bieden op verzoek laadpaal plaatsen aan voor € 35,00 per nacht. Met uw laadpas kunt u voor 0,38ct per kWh uw auto opladen. Dit is te allen tijde op basis van beschikbaarheid en geldig van check-in tot check-out tijd. 

CHECK-IN EN CHECK-OUT
Inchecken wordt gegarandeerd vanaf 15.00 uur
Uitchecken graag voor 12.00 uur

Mocht u eerder dan de inchecktijd arriveren en uw kamer is nog niet gereed, dan kunt u uw bagage achterlaten bij onze receptie.

LATE CHECK-OUT
Indien u na 12.00 uur op uw kamer wilt verblijven, informeer dan bij onze receptie. De kosten voor een late check-out bedragen €20 per uur, met een maximum tot 18.00 uur. 

HONDEN
Ondanks dat honden welkom zijn in de publieke ruimtes van ons hotel, zijn ze helaas niet toegestaan in ons restaurant en bar. Wij vragen u vriendelijk uw trouwe viervoeter op uw hotelkamer te laten.

LEEFTIJDSRESTRICTIE
De hoofdboeker dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn. 

​​FIETSVERHUUR
Ontdek fantastisch Breda en omstreken op onze in huisstijl geklede moderne fietsen. Wij bieden diverse fietsroutes voor een heerlijke fietstocht. Fietsverhuur: €17,50 per gewone fiets per dag. €35 per elektrische fiets per dag. 

VERWENPAKKETTEN
Een verjaardag, huwelijksnacht of jubileum? Wij bieden diverse verwenpakketten om uw verblijf extra bijzonder te maken.

Bijvoorbeeld met het Birthday Sinner Pakket. Hierbij wordt de kamer versierd met slingers, ballonnen en serpentine. Ook ontvangt u een persoonlijke verjaardagskaart en een smakelijk verjaardagstaartje. Dit pakket kost €15.00 per kamer.

Of pak helemaal uit met het Holy Honeymoon Luxe Pakket. Dit pakket zorgt voor een op en top romantische kamer met een prachtig boeket rozen, rozenblaadjes, een handgeschreven kaart, bonbons en een sprankelende fles Cava. Dit pakket kost €50.00 per kamer.  

 Voor overige mogelijkheden en het reserveren van pakketten kunt u contact opnemen via welcome@hotelnassaubreda.nl

GYM  |  ENFORCE BREDA CITY
Werken aan uw lichaam tijdens uw verblijf in Hotel Nassau Breda. Dat kan!
U vindt ons op de benedenverdieping van het hotel! Hotelgasten kunnen, ook zonder Enforce mastertrainer, gratis 24 uur per dag trainen.

U kunt er ook voor kiezen om tegen betaling onder deskundige begeleiding van een Enforce mastertrainer te trainen in een Small Group Training of 1 op 1 (Personal Training). Het volledige ENFORCE-programma en rooster kan worden opgevraagd bij onze receptie.