LOCATIE

Hotel Nassau Breda
Nieuwstraat 23  |  4811 WV Breda  |  Netherlands
+31 (0) 76 888 4921  |  welcome@hotelnassaubreda.nl 

 

PARKEREN

Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 37,50 per nacht. Dit is op basis van beschikbaarheid.  

Parkeergarage de Barones is op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt € 14,00. Alternatieve parkeergarages op loopafstand van Hotel Nassau Breda zijn de Q-park aan de Markendaalseweg of Oranje Zuid.

Via de websites kunt u online een parkeerplaats boeken bij de aangesloten parkeergarages. U rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer u binnen de reserveringstijd de parkeergarage verlaat, hoeft u ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat.

Let op: met het product ‘hotelparking’ kunt u onbeperkt in- en uitrijden gedurende 24 uur of 48 uur, afhankelijk van wat u heeft gereserveerd.

 

CONTACT

BREIKBAARHEID

Breda timmert aan de weg! De werkzaamheden aan de Nieuwe Mark zijn verplaatst. Via de Minderbroederstraat bereikt u per auto de hoofdingang van het hotel. Valet Parking is desgewenst beschikbaar.

Hotel Nassau Breda ligt op +/- 20 minuten loopafstand van het Station Breda. Ook met diverse bussen, is het hotel binnen 15 minuten te bereiken van het station.

Het hotel is te bereiken met verschillende buslijnen, zoals lijn 2, 115, 312, 316, 311 en 6.

Bushalte Centrum, Breda (2 min. loopafstand)
Bushalte Vlaszak, Breda (8 min. loopafstand)

Actuele vertrektijden én haltes zijn beschikbaar via www.9292.nl.