LOCATIE

Hotel Nassau Breda
Nieuwstraat 23  |  4811 WV Breda  |  Netherlands
+31 (0) 76 888 4921  |  welcome@hotelnassaubreda.nl 

 

PARKEREN

Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 35,00 per nacht. Dit is op basis van beschikbaarheid.  

Parkeergarage de Barones is op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt € 14,00. Alternatieve parkeergarages op loopafstand van Hotel Nassau Breda zijn de Q-park aan de Markendaalseweg of Concordiastraat.

Via deze website kunt u online een parkeerplaats boeken bij de aangesloten parkeergarages. U rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer u binnen de reserveringstijd de parkeergarage verlaat, hoeft u ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Voor meer informatie en veelgestelde vragen kijk dan : https://parkeren.reserveren.breda.nl/book/help/faq

Let op: met het product ‘hotelparking’ kunt u onbeperkt in- en uitrijden gedurende 24 uur of 48 uur, afhankelijk van wat u heeft gereserveerd.

 

CONTACT

BEREIKBAARHEID

Breda timmert aan de weg! De werkzaamheden aan de Nieuwe Mark zijn gestart. Via de Waterstraat bereikt u per auto de hoofdingang van het hotel. Valet Parking is desgewenst beschikbaar.