COVID-19


Beste gast,
Wij informeren u graag dat Hotel Nassau Breda open is en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen hebben we belangrijke maatregelen genomen. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. Weet dat deze maatregelingen te allen tijde door het hotel kunnen worden aangepast; we volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid.

CORONACHECK APP
Wij zullen u vragen om een geldige QR code in de Coronacheck App gereed te houden bij aankomst in het hotel zodat wij deze bij onze receptie kunnen scannen.

DESINFECTIEMATERIAAL
Bij het binnenkomen en verlaten van het hotel worden alle gasten verzocht om hun handen te desinfecteren. Indien gewenst zijn er ook handschoenen beschikbaar. Het is ook mogelijk om uw handen schoon te maken in de toiletruimtes van onze openbare ruimtes.
HOTELREINIGING
We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK
Onze huishouding medewerkers zullen uw kamer dagelijks schoonmaken. Mocht u voor uw eigen veiligheid liever geen dagelijkse service ontvangen, dan vragen wij u vriendelijk om dit aan ons door te geven. Uiteraard is het altijd mogelijk om extra handdoeken, amenities of water te vragen bij onze receptie via extension ‘’9’’.

VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN
Veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen zijn beschikbaar en worden in het hele hotel zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden, om u en anderen te helpen elkaar te beschermen.

PERSONEEL
Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. Ook wordt het protocol dagelijks herhaalt in onze dagelijkse vergaderingen. Voor alle medewerkers is het verplicht om regelmatig hun handen schoon te maken, een mondkapje te dragen en constant 1,5 meter afstand te hanteren.

ROOMSERVICE
De roomservice in ons hotel is beschikbaar tot 22:00 uur. Het personeel brengt de bestelling op een trolley naar uw kamer. 

RESTAURANT LIEFDEGESTICHT
Restaurant Liefdegesticht is geopend op zaterdag en zondag tussen 12:00 - 17:00 waarbij u kunt genieten van ons 3 of 4-gangen lunch menu. Reserveren kan door te klikken op: reserveer nu of via onze receptie. ​​​​​​

BAR HEILIGDOM
U kunt genieten van een drankje in onze bar van maandag t/m zondag tussen 10:00 - 17:00 uur. Wij serveren het menu van onze barkaart van 12:00 tot 17:00 in de bar. 

FITNESS
Onze fitness, inclusief kleedkamers, is weer geopend. Om te sporten dient u zich aan te melden bij onze receptie.

VALET PARKING
Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 35,00 per nacht. Dit is te allen tijde op basis van beschikbaarheid en geldig van check-in tot check-out tijd.  

FIETSEN
Fietsen zijn beschikbaar voor gasten voor €15 per dag. Onze medewerkers zullen de fietsen voor gebruik voor u desinfecteren.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij heten u van harte welkom bij Hotel Nassau Breda.