COVID-19


Beste gast,
Wij informeren u graag dat Hotel Nassau Breda open is en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen hebben we belangrijke maatregelen genomen. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. Weet dat deze maatregelingen te allen tijde door het hotel kunnen worden aangepast; we volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid.

BEWEGWIJZERING
We hebben overal in het hotel bewegwijzering aangebracht zodat u en anderen te allen tijde een afstand van 1,5 meter kunnen houden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende bewegwijzering: wandelroutes in één richting, maximale capaciteit per ruimte / kamer, afgesloten ruimtes en voorzieningen en aangewezen wachtruimtes.

DESINFECTIEMATERIAAL
Bij het binnenkomen en verlaten van het hotel worden alle gasten verzocht om hun handen schoon te maken met een desinfecterende gel, indien gewenst zijn er ook handschoenen beschikbaar.  Alle hotelkamers zijn uitgerust met alcoholdoekjes die u kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om uw handen schoon te maken in de toiletruimtes van onze openbare ruimtes wanneer deze open zijn.

HOTELREINIGING
We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK
Onze schoonmakers maken alleen kamers schoon na het uitchecken en u wordt automatisch aangemeld voor ons Make A Green Choice programma. Als gasten meer dan 4 nachten in het hotel verblijven, maken we de kamer schoon na de 4e nacht wanneer de gast een paar uur buiten de kamer is.

VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN
Veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen zijn beschikbaar en worden in het hele hotel zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden, om u en anderen te helpen elkaar te beschermen.

PERSONEEL
Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. Ook wordt het protocol dagelijks herhaalt in onze dagelijkse vergaderingen. Voor alle medewerkers is het verplicht om regelmatig hun handen schoon te maken. Operationeel personeel met gastcontact mogen gebruik maken van handschoenen. Het huishoudelijk personeel zal mondkapjes gebruiken.

ROOMSERVICE & BEZORGEN
Houd er rekening mee dat ons hotel roomservice biedt. Het personeel brengt de bestelling op een trolley naar uw kamer, die voor uw kamer wordt gebracht, zodat u en ons personeel 1,5 meter afstand kunnen houden.

RESTAURANT LIEFDEGESTICHT
Alleen gasten met een reservering zijn toegestaan in het restaurant, dit is een door de Nederlandse overheid verplichte regeling. Reserveren kan via www.liefdegesticht.nl of via onze receptie. Het is verplicht om te allen tijde 1,5 meter afstand te houden met andere gasten en personeel in ons restaurant en ons terras, we hebben onze opstelling in het restaurant hierop aangepast.

BAR HEILIGDOM
Wacht in onze bar tot u gaat zitten, onze medewerkers zullen u naar uw plek begeleiden om 1,5 afstand te houden met andere gasten en personeel. Er geldt een maximum aantal gasten in onze bar.

FITNESS
Onze fitness, inclusief kleedkamers, is weer geopend. Om te sporten dient u zich aan te melden bij onze receptie. 

VALET PARKING
Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 35,00 per nacht. Valet Parking kunt u indien gewenst, vooraf reserveren. Dit is te allen tijde op basis van beschikbaarheid en geldig van check-in tot check-out tijd.  

Ook kan geparkeerd worden in parkeergarage de Barones, gelegen op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt €14,00.  

FIETSEN
Fietsen zijn beschikbaar voor gasten voor €15 per dag. Onze medewerkers zullen de fietsen voor gebruik voor u desinfecteren.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij heten u van harte welkom bij Hotel Nassau Breda.