COVID-19


Beste gast,
Wij informeren u graag dat Hotel Nassau Breda open is en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen hebben we belangrijke maatregelen genomen. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. Weet dat deze maatregelingen te allen tijde door het hotel kunnen worden aangepast; we volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid.
 

CORONACHECK APP
Het tonen van een geldige QR code in de Coronacheck App is in het hotel niet nodig. 

HOTELREINIGING
We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK
Onze huishouding medewerkers zullen uw kamer dagelijks schoonmaken. Mocht u voor uw eigen veiligheid liever geen dagelijkse service ontvangen, dan vragen wij u vriendelijk om dit aan ons door te geven. Uiteraard is het altijd mogelijk om extra handdoeken, amenities of water te vragen bij onze receptie via extension ‘’9’’.

PERSONEEL
Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. 
 

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.
Wij heten u van harte welkom bij Hotel Nassau Breda.