COVID-19


Beste gast,
Wij informeren u graag dat Hotel Nassau Breda open is en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen hebben we belangrijke maatregelen genomen. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. Weet dat deze maatregelingen te allen tijde door het hotel kunnen worden aangepast; we volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid.

Vanwege het coronavirus is het verplicht om binnen, in alle openbare ruimtes,
een mondkapje te dragen.​​​​​​

BEWEGWIJZERING
We hebben overal in het hotel bewegwijzering aangebracht zodat u en anderen te allen tijde een afstand van 1,5 meter kunnen houden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende bewegwijzering: wandelroutes in één richting, maximale capaciteit per ruimte / kamer, afgesloten ruimtes en voorzieningen en aangewezen wachtruimtes.

DESINFECTIEMATERIAAL
Bij het binnenkomen en verlaten van het hotel worden alle gasten verzocht om hun handen schoon te maken met een desinfecterende gel, indien gewenst zijn er ook handschoenen beschikbaar. Het is ook mogelijk om uw handen schoon te maken in de toiletruimtes van onze openbare ruimtes wanneer deze open zijn.

HOTELREINIGING
We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK
Onze huishouding medewerkers zullen uw kamer dagelijks schoonmaken. Mocht u voor uw eigen veiligheid liever geen dagelijkse service ontvangen, dan vragen wij u vriendelijk om dit aan ons door te geven. Uiteraard is het altijd mogelijk om extra handdoeken, amenities of water te vragen bij onze receptie via extension ‘’9’’.

VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN
Veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen zijn beschikbaar en worden in het hele hotel zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden, om u en anderen te helpen elkaar te beschermen.

PERSONEEL
Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. Ook wordt het protocol dagelijks herhaalt in onze dagelijkse vergaderingen. Voor alle medewerkers is het verplicht om regelmatig hun handen schoon te maken en een mondkapje te dragen.

ROOMSERVICE
Het is mogelijk om van een kleine roomservice kaart gerechten en/of dranken te bestellen. Deze worden aan uw kamer gebracht door middel van het knock and drop prinicpe.

RESTAURANT LIEFDEGESTICHT
Restaurant Liefdegesticht is helaas gesloten. Het is enkel mogelijk om een ontbijt/lunch box of daghap te bestellen en af te halen.

BAR HEILIGDOM
Onze bar is helaas gesloten. Wel is het mogelijk een drankje of snack af te halen in onze retailshop. Deze bevindt zich naast de receptie. Alcoholische dranken zijn af te halen tot 20.00 uur. 

FITNESS
Onze fitness, inclusief kleedkamers, is gesloten. 

VALET PARKING
Wij bieden op verzoek Valet Parking service aan voor € 35,00 per nacht. Dit is te allen tijde op basis van beschikbaarheid en geldig van check-in tot check-out tijd.  

Ook kan geparkeerd worden in parkeergarage de Barones, gelegen op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt €14,00.  

FIETSEN
Fietsen zijn beschikbaar voor gasten voor €15 per dag. Onze medewerkers zullen de fietsen voor gebruik voor u desinfecteren.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij heten u van harte welkom bij Hotel Nassau Breda.