Hotel Nassau Breda

Liefdegesticht

Welkom in het FOOD SANCTUARY van Nederland. In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster.

Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin chef-kok Angel Pando en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag:
Lunch: 12:00 - 15:00
Diner: 17:00 - 22:00

Direct reserveren? Klik hier.

Vind hieronder de menukaart van Liefdegesticht.

Terras

Op ons zonovergoten terras kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten van de gerechten van restaurant Liefdegesticht, maar uiteraard ook van cocktails, een goed glas wijn of een speciaalbiertje.

Mad love for food

Bekijk de menukaart

In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om u een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij eenvoudige
gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden.

Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit. Hier wordt het onverwachte zelfs overtroffen. En als u daarbij niet geniet van de heerlijke wijnen, dan begaat u pas écht een zonde.

meet the chef

Angel
Pando

Ons culinaire team, onder bezielende leiding van chef-kok Angel Pando, laat u graag genieten van rijke smaken en de laatste trends op culinair gebied. Wij verrassen u graag met culinaire alternatieven bij diëten, allergieën of andere restricties.

 

Angel<br />Pando