Hotel Nassau Breda

Wensboom Hotel Nassau Breda

11 december 2018

Hotel Nassau Breda zamelt kerstcadeaus in voor moeders en kinderen Safegroup

In onze lobby staat sinds maandag 10 december een prachtig versierde wensboom. Op het eerste gezicht een kerstboom zoals ieder ander. Maar wie goed kijkt, ziet dat de boom vol hangt met wenskaartjes van moeders en kinderen. Het is een initiatief in samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda. Samen zamelen we cadeaus in voor Safegroup.

Safegroup
Safegroup is onderdeel van Juzt en helpt gezinnen die met huiselijk geweld te maken hebben. Bij voorkeur biedt Safegroup hulp aan huis, waarbij de veiligheid gewaarborgd blijft. Safe staat voor Stop Abuse For Everyone. Door gerichte begeleiding krijgen slachtoffers van huiselijk geweld en/of seksueel misbruik weer grip op hun leven.

Hoe kan u helpen?
In de wensboom hangen kaartjes. Ieder kaartje vertegenwoordigt een jongen, meisje of een moeder. Om te zorgen dat ook zij een prettige Kerst hebben, vragen wij iedereen om een bijdrage te leveren aan hun geluk dit jaar. Iedereen kan een kaartje uit de boom halen om een cadeautje voor deze persoon te kopen. Als richtlijn geldt er een maximaal bedrag van 15 euro per kaartje, zodat iedereen een cadeautje van ongeveer dezelfde waarde ontvangt. Natuurlijk mogen mensen er wel voor kiezen om meerdere kinderen of moeders blij te maken.

Overhandigen
Onder de wensboom ligt nu al de eerste opbrengst. Keurig ingepakte pakjes, groot en klein. Nieuwe cadeaus mogen worden afgegeven bij de receptie. Daar kunnen mensen tevens een donatie doen, mocht er geen tijd zijn om een cadeau te kopen. Van de donatie zorgt ons personeel dan alsnog voor een verrassend kerstgeschenk. Op 24 december worden de cadeautjes overgedragen aan de kinderen en moeders bij Safegroup.

Gerelateerde
berichten