Hotel Nassau Breda

Beperkte bereikbaarheid door Singelloop

03 oktober 2018

Beperkte bereikbaarheid Singelloop

 

 In het weekend van zondag 7 oktober 2018 zal in Breda de jaarlijkse singelloop plaats vinden. Dit betekent dat de binnenstad van Breda volledig afgesloten zal zijn tussen 07.00 uur en 18.00 uur. Het is gedurende dit tijdsbestek niet mogelijk om de binnenstad te bereiken of uit te rijden.

Hotel Nassau Breda ligt in de binnenstad. Dit betekent dat wanneer u bij ons zult verblijven op zaterdag 6 oktober en u komt met de auto, het niet mogelijk is om op zondag voor 18.00 uur te vertrekken, mits de toestroom van publiek en renners dit toelaat.

De gemeente Breda heeft alternatieve parkeerplaatsen aangewezen mocht u op zondag 7 oktober toch graag eerder vertrekken. U kunt uw auto onder andere parkeren bij het Florijn College (Wilhelminasingel 33) of bij het NHTV (Monseigneur Hopmanstraat 1).

Mocht u vanaf deze locaties graag gebruik maken van het Openbaar Vervoer kunt u vanaf het busstation bij het Florijn college bus 326 nemen. Deze bus zal rijden tot bushalte de Vlaszak. Hier kunt u uitstappen en is het naar Hotel Nassau Breda nog 5 minuten lopen. Vanaf de bushalte bij het NHTV kunt u bus 12 nemen en vervolgens net als bus 326 uitstappen bij bushalte de Vlaszak.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben over de bereikbaarheid van aanstaande weekend, dan kunt u altijd contact met onze Front Office opnemen.

Onze receptie is zowel telefonisch als per e-mail 24 uur per dag te bereiken. U kunt ons bereiken op 076 – 888 49 21 of via welcome@hotelnassaubreda.nl of kijk voor meer informatie op

www.bredasesingelloop.nl

 

Gerelateerde
berichten