Hotel Nassau Breda

Confess Your Dreams arrangement

03 juli 2017

Confess Your Dreams arrangement

CHOOSE DREAMS OVER SLEEP

Samen met Hotel Nassau Breda gelooft de Avenue dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige en schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Begin je avond daarom met een spannende show inclusief 4-gangendiner in de Avenue om al je zintuigen te prikkelen. Sluit de avond af op de Grote Markt om de hoek of steek de straat over en geniet van een lekkere cocktail, Gin & Tonic of een verboden absint in Bar Heiligdom van Hotel Nassau Breda.

THEATER DE AVENUE

Om de hoek van Hotel Nassau vind je een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie. Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren ‘50 schouwburg en restaurant gevuld met dinnershows vol top entertainment.

ARRANGEMENT

* Dinnershow in de Avenue, inclusief een viergangendiner. Om 19.00 gaat de zaal open en omstreeks 19.30 begint de voorstelling.
* Hotelovernachting in een Superior Room van Hotel Nassau Breda, Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out tot 12.00 uur.
* Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet op ‘Het Koor’, omgeven door imposante glas in lood ramen én uitzicht op de prachtige gewelven van ‘De Kapel’.

GROTE KLEINE LETTERS

* Prijs is op basis van een vrijdag en een balkonplaats. De prijzen op zaterdag zijn vanaf € 129,- per persoon.
* Exlusief 3,25% toeristenbelasting.
* Prijs op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag eenpersoonskamer €69,- per nacht. Toeslag voor een zaalplaats € 5,- per persoon.
* Cadeaubonnen, dinerbonnen, kortingsacties e.d. zijn niet te gebruiken in combinatie met het arrangement.
* Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken via 076-5202100.

Gerelateerde
berichten